0

"Labākai Dzīvei" augļi un dārzeņi - vēl izdevīgāk!

Tieši tā - svaiga izvēle atmaksājas DUBULTI!
Tagad pērkot svaigus augļus, dārzeņus, ogas un garšaugus ar zaļo "Labākai Dzīvei" atzīmi, uzkrāj Mans Rimi naudu 2% apmērā

*Piedāvājums neattiecas uz svaigām sulām un precēm no Klēts sortimenta.
**Piedāvājums spēkā līdz 4.05.2021.

Vista ar pērļu kuskusu un apelsīniem


Pagatavošana:

  • Riekstus sīki sasmalciniet un sajauciet ar panko rīvmaizi.
  • Citā bļodā sakuliet olas, pievienojiet sāli un piparus.
  • Iemērciet pa vienam putna gaļas gabaliņam sakultā olā, pēc tam apviļājiet Indijas riekstu un rīvmaizes maisījumā un lieciet cepešpannā.
  • To pašu atkārtojiet ar visiem gaļas gabaliņiem. Vistas gaļu cepiet līdz 180 °C uzkarsētajā cepeškrāsnī 15 minūtes.
  • Pērļu kuskusu izvāriet, kā norādīts uz iepakojuma. Iemaisiet sakapātas piparmētru lapiņas un nolieciet malā.
  •  Apelsīnus nomazgājiet un sagrieziet plānās ripiņās. Tās lielā bļodā samaisiet ar rukolu, kuskusu, spinātiem, eļļu, sāli un pipariem. Pa virsu izkārtojiet ceptu vistas gaļu.

    Vairāk uzzini šeit!

Vista ar pērļu kuskusu un apelsīniem

Siltie vistas salāti ar sparģeļiem

Pagatavošana

  • Pagatavo mērci: visas sastāvdaļas samaisi līdz viendabīgai mērces konsistencei.
  • Vistas fileju sagriez šķēlēs, pārkaisi sāli un piparus, ierīvē ar ķiploku un grilē vai apcep uz pannas, kamēr mīksta.
  • Sparģeļus un cukurzirņu pākstis nomazgā, pārkaisi ar sāli, cep sviestā vai olīveļļā.
  • Bļodā kārto mazgāto salātu mix, apcepto vistu, sasmalcinātus saulē kaltētus tomātus, apceptos sparģeļus un cukurzirņu pākstis, ķirštomātiņus, un plānās ripiņās sagrieztus sarkanos sīpolus, pārslaki ar eļļas- balzametiķa mērci.

    Vairāk uzzini šeit!

Siltie vistas salāti ar sparģeļiem

Selerijas biezzupa

Pagatavošana

  • Katlā sakarsē eļļu, kad tā karsta, liec sagrieztus kartupeļus un selerijas kātus.
  • Pieber sāli un, ik pa laikam maisot, cep uz lielas liesmas, lai apbrūnē, jo tas dos intensīvāku garšu.
  • Kad dārzeņi viegli zeltaini, pievieno visas pārējās sastāvdaļas, izņemot muskatriekstu un zilo sieru. 
  • Vāri, kamēr viss mīksts un gatavs. 
  • Lej pa daļām blenderī un sablendē, kamēr krēmīgs (no sākuma liec vairāk biezumu, bet šķidrumu pievieno tik, cik biezu zupu vēlies). 
  • Sablendētajai masai pievieno muskatriekstu. 
  • Liec atpakaļ katlā, uzsildi, lej šķīvjos, pasniedz ar zilo sieru, marinētu mocarellu vai karamelizētu sviestu.

    Vairāk uzzini šeit!

Selerijas biezzupa

Pilngraudu pasta ar brokoļiem

Pagatavošana

  • Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
  • Sagriez brokoli mazākās rozetēs un aplej to ar eļļu.
  • Liec cepamtraukā, kur pievieno arī uz pusi pārgrieztu ķiploka galviņu.
  • Cep 20 minūtes.

    Paralēli gatavo pārējās sastāvdaļas. 
     
  • Novāri makaronus, kā norādīts uz iepakojuma. 
  • Biezpienu sajauc ar ķiploku pulveri, sāli un laima sulu. 
  • Sajauc mērces sastāvdaļas un kārtīgi sakrati.
  • Pasniedz pastu, apvienojot makaronus ar mērci un brokoļiem, kā arī ceptajiem ķiplokiem. 
  • Pievieno pa piciņai ķiploku biezpienu.
 
Pastu vari pasniegt siltu vai istabas temperatūrā.

Vairak uzzini šeit!

Pilngraudu pasta ar brokoļiem

Mans profils

Piegāde
0 EUR