3 veidu pelmeņi

  • Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Pelmeņi
     700 g

Vārītiem pelmeņiem

  • Skābais krējums
     1 ēdamk.
  • Loki
      3-4 gab.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Ceptiem pelmeņiem

  • Eļļa
      cepšanai
  • Saldā čili mērce
     1 ēdamk.
  • Pētersīļi
      3-4 gab.

Pelmeņu sacepumam

  • Tomātu mērce ar garšaugiem
     380 g
  • Rikotas siers
     2 ēdamk.
  • Mozarella siers
     125 g
  • Parmas siers
     75 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

3 veidu pelmeņi

Vārīti pelmeņi - ⅓ pelmeņus novāri pēc instrukcijas. Pasniedz ar svaigu krējumu, pārber ar lociņiem un pārkaisi ar šķipsniņu sāls.
Cepti pelmeņi - uz pannas lej cepameļļu un ber ⅓ pelmeņus. Cep, pelmeņus grozot, kamēr tie ir zeltaini brūni. Pasniedz ar mērci pēc izvēles (majonēze vai saldā čili mērce) un pārkaisi ar svaigiem zaļumiem (pētersīļi, koriandrs).
Cepti pelmeņi cepeškrāsnī/pelmeņu sacepums - ⅓ pelmeņus mazliet novāri (apmēram 5-6 minūtes), nokās un liec cepamajā traukā. Pārlej ar tomātu mērci un vienmērīgi visu iemaisi. Iemaisi rikotas sieru. Visu pārkaisi ar plucinātu mozarellas sieru un rīvētu parmas sieru. Cep cepeškrāsnī 15 minūtes 180°C kamēr siers ir izkusis.

Līdzīgas receptes

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Meloņu sorberts

3h 30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).