Antipasti – uzkodu plate ar humosu

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Antipasti – uzkodu plate ar humosu
Edgars Sanders

Sastāvdaļas

  • Baklažāni
     2 gab.
  • Cukīni
     2 gabali
  • Grilētas, marinētas paprikas Spilva
     2 gabali
  • Burkāni
     4 gab.
  • Kaperi
     2 ēdamk.
  • Ķirštomātiņi
     1 sauja (-s)
  • Olīvas Kalamata
     1 sauja (-s)
  • Marinēti šampinjoni
     1 sauja (-s)
  • Humoss (pēc izvēles)
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Antipasti – uzkodu plate ar humosu

Baklažānus un cukīni sagriez plānās šķēlēs, izmantojot mandolīnu.
Apcep cukīni un baklažānu šķēles uz grilpannas, līdz tās zeltaini brūnas no abām pusēm.
Burkānus apcep uz grilpannas, līdz mīksti, bet vēl kraukšķīgi.
Papriku un visas dārzeņu šķēles kārto uz šķīvja, pievieno kaperus, olīvas, ķirštomātiņus un sēnes.
Uzrīvē citrona miziņu, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Pasniedz ar humosu.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli

Siera standziņas

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.