Antipasti – uzkodu plate ar humosu

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Antipasti – uzkodu plate ar humosu
Edgars Sanders

Sastāvdaļas

  • Baklažāni
     2 gab.
  • Cukīni
     2 gabali
  • Grilētas, marinētas paprikas Spilva
     2 gabali
  • Burkāni
     4 gab.
  • Kaperi
     2 ēdamk.
  • Ķirštomātiņi
     1 sauja (-s)
  • Olīvas Kalamata
     1 sauja (-s)
  • Marinēti šampinjoni
     1 sauja (-s)
  • Humoss (pēc izvēles)
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Baklažānus un cukīni sagriez plānās šķēlēs, izmantojot mandolīnu.
Apcep cukīni un baklažānu šķēles uz grilpannas, līdz tās zeltaini brūnas no abām pusēm.
Burkānus apcep uz grilpannas, līdz mīksti, bet vēl kraukšķīgi.
Papriku un visas dārzeņu šķēles kārto uz šķīvja, pievieno kaperus, olīvas, ķirštomātiņus un sēnes.
Uzrīvē citrona miziņu, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Pasniedz ar humosu.

Saistītās receptes

Gravadlax - lasis

24h • Vidēji grūti

Kartupeļu tornado

15min • Vidēji grūti

Parmezāna kartupeļi

30min • Viegli