Apelsīnu un kūpināta laša salāti

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Apelsīnu un kūpināta laša salāti
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

Salāti

  • Hokaido ķirbis
     400 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     20 ml
  • Rozmarīns
      1 zariņš
  • Apelsīni
     400 g
  • Auksti kūpināts lasis
     400 g
  • Ledus salāti
     4 gab.
  • Fenhelis
     1 gabali
  • Redīsu dīgsti
     1 sauja (-s)
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Mērce

  • Olīveļļa Extra Virgin
     20 ml
  • Dižonas sinepes
     1 tējk.
  • Citrona sula
     2 ēdamk.
  • Medus
     1 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.

Samaisi ķirbi (sagrieztu plānās daivās) ar rozmarīnu, eļļu, sāli un pipariem, un liec cepties uz apmēram 30 minūtēm, kamēr gatavs.

Tikmēr bļodā vai burciņā sakratot, samaisi mērces sastāvdaļas.

Traukā liec salātlapas, uzlej mērci, pa virsu liec izcepto ķirbi, tad lasi (sagrieztu gabalos), fenheli (sagrieztu plānās šķēlēs), apelsīnus (nomizotus, sagrieztus gabalos) un dīgstus. 

Pasniedz. 

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).