Arančīnī

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Arančīnī
Edgars Sanders

Sastāvdaļas

Miltu mīkla

  • Kviešu milti
     120 g
  • Ūdens
     200 g
  • Cepamais pulveris
     1 tējk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Risotto bumbiņas

  • Iepriekš sagatavots Risotto
     400 g
  • Smalkā rīvmaize
     300 g
  • Rafinēta rapšu eļļa
     300 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Arančīnī

Miltu mīkla: visas sastāvdaļas liec bļodā un kārtīgi samaisi ar putojamo slotiņu, līdz izveidojas pankūku masai līdzīga konsistence.
No auksta risoto veido nelielas bumbiņas.
Apmērcē tās miltu mīklā un apviļā rīvmaizē.
Uzkarsē katliņā 300 g rapšu eļļas līdz 190 grādiem.
Liec cepties bumbiņas pa vienai, līdz rīvmaize apkārt ir sacepusies brūna un kraukšķīga.
Nosusini virtuves dvielī.

Pirms pasniegšanas bumbiņas vari uzsildīt krāsnī 180 grādos 6–8 minūtes.

Pasniedz ar svaigiem salātiem pēc izvēles.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli

Siera standziņas

30min • Viegli

Risoto ar dārzeņiem

35min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.