Avokado un tunča salāti

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Tuncis savā sulā
     185 g
  • Majonēze
     1 ēdamk.
  • Koriandrs (svaigs)
     2 ēdamk.
  • Laima sula
     5 ēdamk.
  • Avokado
     1 gabali
  • Tomāts (liels)
     1 gab.
  • Sīpols (baltais)
     0.5 gab.
  • Ķiploki
     2 daiva (-s)
  • Halapenjo pipars
      0.5 gab.
  • Sāls
     0.5 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gatavo tomātu salsu – bļodā liek sīki sagrieztu tomātu, sīpolu, ķiploku un halapenjo piparu. Pievieno 1 ēdamkaroti svaigu koriandru, 2 ēdamkarotes laima sulu un sāli. Visu samaisa.
Tuncim notecina sulu un liek bļodā. Saspaida ar dakšiņu. Pievieno majonēzi, 1 ēdamkaroti koriandra un 1 ēdamkaroti laima sulu.
Avokado nomizo un sagriež gabaliņos, apslaka ar 1 ēdamkaroti laima sulu. Pievieno sāli pēc garšas.
Uz šķīvja kārto pusi no avokado masas, pa virsu liek pusi no tunča masas. Virspusē kārto pusi no tomātu salsas.
To pašu atkārto ar otru porciju.

Saistītās receptes

Meloņu un vistas salāti

20min • Vidēji grūti