Baklažāni, ķirbis un kabacis ar Ajvar mērci

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Baklažāni, ķirbis un kabacis ar Ajvar mērci
Mārtiņš Sirmais

Sastāvdaļas

  • Baklažāns
     150 g
  • Pudeļķirbis
     150 g
  • Kabacis
     150 g
  • Ajvar mērce ICA ar grilētu papriku un baklažāniem
     350 g
  • Lazdu riekstu eļļa
     100 ml
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Baklažāni, ķirbis un kabacis ar Ajvar mērci

Baklažānu, pudeļķirbi un kabaci apsāli, ierīvē ar ķiploku un apslaki ar lazdu riekstu eļļu.
Liec krāsnī cepties 200 grādos uz 25 minūtēm.
Gatavo Ajvar mērci uzsildi mērču katlā.
Visu pasniedz kā piedevu pie cepeša vai kā pamatēdienu.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).