Baltās šokolādes braunijs ar āboliem

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Baltās šokolādes braunijs ar āboliem
Liene Zemīte

Sastāvdaļas

  • Olas
     3 gab.
  • Mandeļu milti
     30 g
  • Kviešu milti
     90 g
  • Baltā šokolāde
     200 g
  • Sviests
     140 g
  • Brūnais cukurs
     50 g
  • Pekanrieksti
     40 g
  • Pistācijas (var nedaudz sasmalcināt)
     30 g
  • Kaltētas dzērvenes
     30 g
  • Cepamais pulveris
     7 g
  • Vaniļas pasta
     1 tējk.
  • Vidēji lieli nomizoti āboli
     2 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ābolus sagriez mazos kubiņos.
Olas saputo ar cukuru.
Ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu, pievieno olām, iemaisi miltus, cepamo pulveri, vaniļas pastu, ābolus, riekstus, dzērvenes.
Lej iepriekš sagatavotā formā un cep 30 minūtes 175 grādos.

Saistītās receptes

Krēmšnite

1h 10min • Vidēji grūti

Rabarberu plātsmaize

1h • Vidēji grūti

Lieldienu siera kūka

1h 15min • Viegli

Marcipāna batoniņš

1h • Vidēji grūti

Burkānu mafini

30min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.