Baltās šokolādes muss ar musli un ievārījumu

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Baltās šokolādes muss ar musli un ievārījumu
Edgars Sanders

Sastāvdaļas

  • Zīda tofu
     340 g
  • Vegāniskā baltā šokolāde
     100 g
  • Zeltainais kļavu sīrups
     2 ēdamk.
  • Musli ar ogām ICA
     4 ēdamk.
  • Zemeņu ievārījums bez cukura ICA
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Salauz šokolādes tāfelīti mazākos gabalos un liec bļodā.
Bļodu liec uz katliņa ar siltu ūdeni, lai šokolāde izkūst.
Noliec šokolādi malā, kur tā atdzisīs līdz istabas temperatūrai.
Liec tofu un kļavu sīrupu blenderī un blendē, līdz izveidojas krēmīga masa.
Pakāpeniski pievieno izkausēto šokolādi un sablendē.
Liec masu ledusskapī vismaz uz stundu.
Pasniedz ar musli un zemeņu ievārījumu.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).