Belugas lēcu tako ar kāpostu salātiem

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Belugas lēcu tako ar kāpostu salātiem
Edgars Sanders

Sastāvdaļas

  • Dažādas sēnes
     250 g
  • Belugas lēcas
     150 g
  • Sīpols
     0.5 gabali
  • Ķiploki
     2 daiva (-s)
  • Ābolu sula
     3 Ēdamkarote
  • Sojas mērce
     1 Ēdamkarote
  • Grauzdētu sezama sēklu eļļa
     1 Ēdamkarote
  • Sāls
      pēc garšas
  • Kāpostu salāti Coleslaw
     800 g
  • Tako laiviņas
      12 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Belugas lēcas novāri, nokās un atdzesē zem auksta tekoša ūdens.
Sēnes un sīpolus sagriez mazos gabaliņos, ķiplokus sarīvē.
Pannā apcep sēnes, līdz tās brūnas, pievieno sīpolus, ķiplokus, ābolu sulu un sojas mērci.
Iemaisi lēcas un cep visu uz vidējas uguns, līdz šķidrums ir gandrīz iztvaikojis.
Pievieno nedaudz sezama sēklu eļļas un sāls pēc garšas.
Pasniedz tako laiviņās ar kāpostu salātiem.

Saistītās receptes