Biešu pasta

  • Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Fettuccine pasta
     250 g
  • Vārītas bietes
     300 g
  • Olīveļļa
     50 ml
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Fetas siers
     100 g
  • Svaigas dilles
     10 g
  • Citronu sula
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Biešu pasta

Makaronus pagatavo saskaņā ar ražotāja instrukciju.
Blenderī liec bietes, olīveļļu, sāli, ķiploku un visu sablendē viendabīgā masā.
Fetas sieru sadrupini gabaliņos, pievieno dilles, citronu sulu un visu samaisi.
Gatavus makaronus nokās un tiem pievieno sablenderēto biešu masu un visu kārtīgi samaisi, lai makaroni iekrāsotos sarkanā krāsā.
Pasniedz, liekot uz šķivja un pārkaisot ar fetas un diļļu maisījumu.
Var uzliet papildu olīveļļu.

Līdzīgas receptes

Šašlika pasta

25min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti

Spagetti ar boloņas mērci

30min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).