Biezpiena sacepums ar eksotiskiem augļiem

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Biezpiena sacepums ar eksotiskiem augļiem

Sastāvdaļas

  • Olas
     3 gab.
  • Biezpiens 9%
     180 g
  • Kviešu milti
     2 ēdamk.
  • Piens
     150 ml
  • Cukurs
     2 ēdamk.
  • Kumkvati
     6 gabali
  • Žāvētas aprikozes
      5 gab.
  • Žāvētas vīģes
      3 gab.
  • Sviests (istabas temperatūrā)
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez kumkvatu un žāvētos augļus mazākos gabaliņos.
Viegli saputo olas ar cukuru.
Pievieno šķipsniņu sāls, miltus, pienu un biezpienu, pieliec ēdamkaroti mīksta sviesta.
Pāri palikušo sviestu izmanto cepamtrauka iesmērēšanai.
Biezpiena masā iecilā augļus un lej traukā.
Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos līdz 30 minūtēm – tas atkarīgs no izvēlētā trauka lieluma.
Pasniedz siltu ar ogu mērci vai aukstu ar pienu.

Saistītās receptes

Maizes zupa ar putukrējumu

40min • Vidēji grūti

Piparkūku kārtainais deserts

40min • Vidēji grūti

Virtuļu eglīte

30min • Vidēji grūti

Piparkūku trifeles

15min • Viegli