Bircher musli

  • Gatavošana 12h 10min
  • Viegli
Bircher musli
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu auzu pārslas
     150 g
  • Dabiska ābolu sula
     200 ml
  • Apelsīna miziņa (smalki sarīvēta)
     0.25 gab.
  • Ķirbju sēklas
     40 g
  • Linsēklas
     20 g
  • Rīvēts ābols
     200 g
  • Aprikozes
     40 g
  • Medus
      pēc garšas
  • Jogurts bez piedevām
     150 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Ja ēdīsi brokastīs, jau iepriekšējā vakarā bļodā sajauc visas musli sastāvdaļas, izņemot jogurtu.

Pārvelc bļodu ar pārtikas plēvi un liec ledusskapī.

 

No rīta samaisi ar jogurtu un pasniedz, pēc izvēles uzlejot medu. 

Līdzīgas receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Olas un siera kultenis

10min • Viegli

Lieldienu siera kūka

1h 15min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).