Brusketas

  • Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Ciabatta
     1 gabali
  • Tomāti (plūmju)
      8 gab.
  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Svaigs baziliks
     1 sauja (-s)
  • Parmezāna siers
     30 g
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sīpols sarkanais
     1 gab.
  • Balzamiko etiķis
     1 ēdamk.
  • Sāls
     0.25 tējk.
  • Melnie pipari
     0.25 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Brusketas

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C.
Maizi sagriez šķēlēs, iezied ar olīveļļu un kārto uz cepamās pannas.
Liec cepeškrāsnī un grauzdē apmēram 5-10 minūtes.
Tomātus sagriez mazos kubiņos un liec bļodā, pievieno sasmalcinātu baziliku, smalki sarīvētu parmezāna sieru un ķiplokus, kas izspiesti caur ķiplokspiedi.
Pievieno 2 ēdamkarotes olīveļļas, balzamiko etiķi, sāli un piparus.
Visu samaisi.
Kārto uz svaigi grauzdētām maizītēm un nekavējoties pasniedz.

Līdzīgas receptes

Siera standziņas

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).