Ceptu biešu «tabulē»

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Ceptu biešu «tabulē»
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Grūbas
     200 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     20 ml
  • Bietes
     500 g
  • Ķiploks
     1 gabali
  • Timiāna zariņi
     10 gab.
  • Rozmarīna zariņi
      4 gab.
  • Ķimenes
     1 tējk.
  • Medus
     1 tējk.
  • Konservētas baltas pupiņas
     240 g
  • Marinēti gurķi
     200 g
  • Gurķi
     200 g
  • Pētersīļi
     1 ēdamk.
  • Loki
     1 ēdamk.
  • Baziliks svaigs
     2 ēdamk.
  • Olīveļļa
     20 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. 

Pannā samaisi bietes (sagrieztas nelielos gabaliņos) ar eļļu, ķiploka galviņu (pārgrieztu uz pusēm), timiānu, rozmarīnu, ķimenēm, medu, sāli un pipariem. 

Liec cepties, kamēr gatavs (atkarīgs no gabaliņu lieluma). 

Paralēli vāri lielā ūdens daudzumā (ar sāli) grūbas. 

Kad gatavas, nokās. 

Visu, kas ir gatavs, atdzesē, un ķiploku masu izspied no izceptajām daiviņām un iemasējot iemaisi bietēs. 

Samaisi kopā grūbas ar visu, izņemot bietes. 

Tikai pašās beigās pievieno bietes un iemaisi. 

Pasniedz.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).