Cepumu kūka ar zemenēm

  • Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Cepumi Selga
     360 g
  • Biezpiens
     700 g
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Cukurs
     200 g
  • Vaniļas cukurs
     1 tējk.
  • Zemenes
     1 kg
  • Piparmētra
      dekorēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepumu kūka ar zemenēm

Saldo krējumu saputo kopā ar cukuru, vaniļas cukuru un biezpienu.
Cepumus kārto traukā, pa virsu liec biezpiena masu un sagrieztas zemenes.
Tā atkārto 3 kārtas.
Kūku uz vairākām stundām vai labāk uz visu nakti liec ledusskapī.
Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām piparmētru lapiņām.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Burkānkūka

1h 30min • Vidēji grūti

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.