Chili con carne

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Chili con carne
Liene Zemīte

Sastāvdaļas

  • Dārzeņu mix Mexican Chili
     400 g
  • Liellopa maltā gaļa
     450 g
  • Vidējs sīpols
     0.5 gab.
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Čatnija salsa ICA
     300 g
  • Čedaras siers
     50 g
  • Kaltēts estragons un timiāns
     1 šķipsniņa (-s)
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Zaļumi
      pārkaisīšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Chili con carne

Uz pannas karstā olīveļļā apcep sīpolu, ķiploku, tad pievieno gaļu, sāli, piparus, estragonu, timiānu un cep, kamēr gaļa pusgatava.
Pievieno salsu un turpini cept aptuveni 5 minūtes.
Pievieno dārzeņu maisījumu, pacep vēl 10 minūtes, pārkaisi smalki sarīvētu sieru, zaļumus un pasniedz ar rīsiem, kukurūzas čipsiem vai faitām.

Līdzīgas receptes

Steiks ar dateļu mērci

30min • Vidēji grūti