Citrona, medus un garšaugu vistas fileja ar sēnēm

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Citrona, medus un garšaugu vistas fileja ar sēnēm
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

Sēnes

  • Dažādas sēnes - šitake, eringi, šampinjoni
     750 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     20 ml
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)

Vista

  • Vistas fileja gabaliņos
     500 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     20 ml
  • Medus
     1 tējk.
  • Citrons
     2 gab.
  • Timiāna lapiņas
     1 ēdamk.
  • Pētersīļi
     2 ēdamk.
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Pasniegšanai

  • Feta
     100 g
  • Kalamata olīvas
     100 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

Pannā liec palielos gabalos sagrieztas sēnes, eļļu, caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku, sāli un piparus.

Visu samaisi.

Bļodā samaisi visas gaļas sastāvdaļas (pievieno arī sāli, citronu sagriez ļoti plānās šķēlēs, pētersīļus sakapā) un kārto uz sēnēm. 

Liec krāsnī un cep 30 minūtes, līdz viss ir gatavs un viegli zeltains. 

Pārkaisi ar sadrupinātu fetas sieru un sakapātām olīvām un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

Vistas fileja ar krēmīgo biezeni

40min • Vidēji grūti

3 marinādes gaļai

2h • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).