Comte uzkodas

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Comte uzkodas
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Kārtainā mīkla
     400 g
  • Kalamata olīvas bez kauliņiem
     280 g
  • Comte siers (rupji sarīvēts)
     280 g
  • Ciedru rieksti
     60 g
  • Mazas olas dzeltenums
     1 gab.
  • Piens
     20 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Comte uzkodas

Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.
Sadali mīklu 4 daļās un katru izrullē 10 x 20 cm izmērā.
Katrai plāksnei pa vidu liec rupji sakapātas olīvas, sieru, riekstus, sadalot tos 4 vienādās daļās.
Pārloki pāri malas.
Bļodā sajauc olu ar pienu un ar to pārsmērē mīklu.
Cep vienu līmeni zem vidējā nodalījuma 20–25 minūtes, kamēr zeltains.
Nedaudz atdzesē un pasniedz siltu vai arī aukstu, sagriežot gabalos.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Brusketas

15min • Viegli

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Siera standziņas

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).