Franču salāti Nicas gaumē (Niçoise)

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Franču salāti Nicas gaumē (Niçoise)
Edgars Sanders

Sastāvdaļas

Mērce

  • Vegāniskā majonēze
     4 ēdamk.
  • Kaperi
     1 ēdamk.
  • Dižonas sinepes
     1 tējk.
  • Ķiploki
     1 daiva (-s)
  • Svaigi pētersīļi
     1 bunte (-s)
  • Sāls
      pec garšas

Salāti

  • Romiešu salātu galviņa
     1 gabali
  • Jaunie kartupeļi
     8 gabali
  • Zaļo pākšu pupiņas
     500 g
  • Marinēti artišoki
     280 g
  • Cietais tofu
     150 g
  • Ķirštomāti
     250 g
  • Melnās olīvas
     75 g
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Franču salāti Nicas gaumē

Kaperus, ķiplokus un pētersīļus smalki sakapā.
Visas mērces sastāvdaļas sajauc kopā un pievieno sāli pēc garšas.
Kartupeļus novāri un atdzesē.
Zaļās pupiņas blanšē verdošā ūdenī 3–5 minūtes, tad atdzesē zem auksta tekoša ūdens.
Salātu lapas un tofu sagriez mazākos gabalos.
Kārto salātu sastāvdaļas uz šķīvja, uzber nedaudz sāls, apslaki ar olīveļļu un pievieno dažas tējkarotes mērces.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.