Gnocchi ar pesto

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Gnocchi
     500 g
  • Pesto
     50 g
  • Saldais krējums
     250 ml
  • Vistas buljons
     100 ml
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Parmezāna siers
     50 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Dziļā pannā liec pesto, saldo krējumu, vistas buljonu un caur spiedi izspiestu ķiploku.
Uz lēnas uguns uzvāri.
Pievieno un iemaisi gnocchi.
Lēni vāri apmēram 5-7 minūtes līdz gnocchi ir gatavi, ik pa laikam apmaisot.
Ja mērce pa daudz sabiezē pievieno vēl buljonu.
Iemaisi sarīvētu parmas sieru un pēc vajadzības pievieno sāli un piparus.
Pasniedz nekavējoties, apberot ar papildus parmas sieru un svaigu baziliku.

Saistītās receptes

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti

Spagetti ar boloņas mērci

30min • Vidēji grūti

Baklažānu un tomātu sacepums

55min • Vidēji grūti

Pica Capriciosa

15min • Viegli