Sastāvdaļas
-
Svaigas bietes (nomizotas)2 gabali
-
Apelsīna miziņa1 gab.
-
Citronu miziņas2 gab.
-
Kadiķu ogas2 gab.
-
Sāls6 ēdamk.
-
Brūnais cukurs2 ēdamk.
-
Džins50 ml
-
Laša fileja800 g
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sablendēto masu liec pa virsu lasim un turi aptuveni 12 stundas ledusskapī.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.