Grilēta menca ar brūnajiem rīsiem un svaigiem salātiem

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti
Grilēta menca ar brūnajiem rīsiem un svaigiem salātiem
Olga Ļubina

Sastāvdaļas

  • Brūnie rīsi
     200 g
  • Mencas fileja
     2 gab.
  • Zaļā paprika
     2 gab.
  • Tomāti
     2 gab.
  • Olīveļļa cepšanai
     1 tējk.
  • Olīveļļa salātiem
     10 ml
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Oregano
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Nomazgā un nosusini mencas fileju, apber ar sāli, pipariem un oregano.
Uzvāri brūnos rīsus.
Sakarsē pannu, lej tajā nedaudz eļļas un cep mencas fileju, līdz tā gatava.
Sagriez papriku strēmelītēs, tomātu – ripiņās, izspied nedaudz citrona sulas, pievieno olīveļļu un samaisi.
Pasniedz mencu ar brūnajiem rīsiem un salātiem.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).