Grilēti sparģeļi ar vegānisku Holandes mērci

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Grilēti sparģeļi ar vegānisku Holandes mērci
Edgars Sanders

Sastāvdaļas

  • Zīda tofu
     175 g
  • Sojas dzēriens
     150 g
  • Gaišā miso pasta
     3 Tējkarotes
  • Franču sinepes
     1 Tējkarotes
  • Kurkumas pulveris
     1 Šķipsniņa
  • Olīveļļa
     3 Ēdamkarote
  • Citrona sula
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Sparģeļi
     500 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tofu, sojas dzērienu, miso pastu, sinepes un kurkumu liec blenderī un sablendē.
Blendējot pievieno eļļu, sāli un citrona sulu pēc garšas.
Iegūto masu lej putukrējuma sifonā un iespied divus gāzes balonus.
Pirms pasniegšanas mērci uzsildi, paturot sifonu dažas minūtes siltā ūdenī. (Šai receptei iesaku iegādāties putukrējuma sifonu, kas mērci padarīs ļoti gaisīgu, taču to var pasniegt arī tāpat uzsildītu katliņā).
Sparģeļus nomizo un nolauz tiem cietos kātus.
Cep uz grila vai pannas 3 minūtes.
Pasniedz ar Holandes mērci.

Saistītās receptes

Sēņu-siera kesadilja

15min • Viegli