Gruyère siera sendviči

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Gruyère siera sendviči
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Maiga olīveļļa Extra Virgin
     20 ml
  • Šampinjoni
     250 g
  • Rozmarīns
     1 tējk.
  • Paprikas pulveris
     0.25 tējk.
  • Kviešu saldskābmaize
     8 šķēlīte (-s)
  • Sviests (istabas temperatūrā)
     20 g
  • Dabiski skābēti kāposti
     200 g
  • Siers Gruyère
     120 g
  • Vītināta gaļa (ja vēlies)
      8 šķēlītes
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā sakarsē eļļu, liec sēnes (šķēlēs), rozmarīnu, sāli un cep uz vidēji lielas liesmas, kamēr sēnes kļūst zeltainas.
Pieber piparus un papriku, samaisi.

Veido sendvičus. Uz apakšējās maizes liec sēnes, tad kāpostus, gaļu, sieru (plānās šķēlēs), uz augšējās maizītes uzsmērē sviestu un liec virsū kā vāciņu.

Tā sagatavo visas maizes un pasniedz.

Saistītās receptes

Piparkūku kārtainais deserts

40min • Vidēji grūti

Grana Padano salāti

20min • Viegli

Comte uzkodas

40min • Viegli

Virtuļu eglīte

30min • Vidēji grūti

Vistas cepetis ar sakņaugiem

2h • Vidēji grūti