Hot Buttered Rum

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Hot Buttered Rum
Ilmārs Munkevics

Sastāvdaļas

  • Tumšais rums
     100 ml
  • Brūnais cukurs
     1 ēdamk.
  • Malts kanēlis
     2 šķipsniņa (-s)
  • Malts muskatrieksts
     2 šķipsniņa (-s)
  • Sviests
     2 tējk.
  • Karsts ūdens
     200 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Silts kokteilis vēsam vakaram, kas radies pavisam senos laikos, kad ar alkoholu bieži vien kopā tika patērēts arī kas ēdams. Šajā gadījumā ar rumu, lai sasildītos un uzlabotu arī veselību tiek lietots izkausēts sviests. Karstais dzēriens kas lieliski sasildīs un dos labsajūtu.

Karstam ūdenim pievieno cukuru, garšvielas un izkausētu sviestu.
Kad izveidojies viendabīgs dzēriens, pievieno rumu.
Dekorē ar kanēļa standziņu.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Raspberry Shandy

4min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).