Kabaču banānu kūka

  • Gatavošana 50min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Kūka

  • Sviests
     110 g
  • Cukurs
     200 g
  • Brūnais cukurs
     100 g
  • Banāns
     1 gab.
  • Skābais krējums
     60 g
  • Ola
     1 gab.
  • Vaniļas cukurs
     2 tējk.
  • Cukini
     350 g
  • Milti
     240 g
  • Sāls
     1 tējk.
  • Cepamais pulveris
     1 tējk.
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Muskatrieksts
     0.5 tējk.

Glazūra

  • Sviests
     60 g
  • Sāļā karamele
     60 g
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Krēmsiers
     100 g
  • Pūdercukurs
     150 g

Dekors

  • Lazdu rieksti
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Kabaču banānu kūka

Sviestu sakuļ ar abu veidu cukuriem.
Pievieno saspaidītu banānu, skābo krējumu, olu un vaniļas cukuru un visu samaisi.
Masā iemaisi rīvētu cukini, tad miltus, sāli, cepamo pulveri, kanēli un muskatriekstu.
Visu sajauc līdz viendabīgai masai.
Masu lej apmēram 20x30 cm lielā cepamajā pannā un cep 35 minūtes 180°C līdz kūka ir gatava.
Pilnībā atdzesē.
Glazūrai sakuļ sviestu līdz krēmīgai konsistencei, pievieno sāļo karameli un kanēli un visu saputo.
Pakāpeniski ieputo krēmsieru un pūdercukuru.
Krēmu puto līdz tas ir gaisīgs.
Pārklāj atdzesēto kūku, pārkaisi ar sasmalcinātiem riekstiem, sagriez gabaliņos un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).