Kalmārs un dedzināts puravs

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Kalmārs un dedzināts puravs
Mārtiņš Sirmais

Sastāvdaļas

  • Marinēts kalmārs
     75 g
  • Marinēti pipargurķi
      5 gab.
  • Kimči
     75 g
  • Puravs
     1 gabali
  • Olīveļļa
     50 ml
  • Loki
      3 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kalmārs un dedzināts puravs

Puravu pārgriež gareniski izmantojot tikai balto daļu.
Apsāli un liec uz iepriekš ieeļļotas, uzsildītās pannas ar griezuma vietu pret pannu.
Cep puravu uz lēnas uguns līdz tas mīksts un gatavs, nemaisi.
Puravu nosusini uz salvetes.
Pasniedz ar kimči kurus vari nopirkt gatavus vai atrodi recepte šai mājas lapā.
Kārto arī smaki sagrieztus lokus, pipargurķus un kalmārus.

Līdzīgas receptes

Franču kartupeļu salāti

1h 30min • Vidēji grūti

Dārzeņu karijs

30min • Viegli

Gvakamole

30min • Viegli

Brusketas

15min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.