Karstie Lieldienu salāti ar vistu

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Karstie Lieldienu salāti ar vistu
Liene Zemīte

Sastāvdaļas

  • Zaļo pākšu pupiņas
     100 g
  • Paipalu olas
     7 gab.
  • Vistas fileja
     1 gabali
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Mandeļu skaidiņas
     20 g
  • Rīsi
     100 g
  • Marinēta paprika
     50 g
  • Ķirštomātiņi
      5 gab.
  • Sinepju-medus mērce Spilva
     50 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Pipari
     1 šķipsniņa (-s)
  • Kurkuma
     1 šķipsniņa (-s)
  • Zaļumi
      dekorēšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri rīsus sālsūdenī.
Pupiņas noskalo, nogriez galiņus un vāri sālsūdenī, kamēr mīkstas.
Vistas filejai noņem plēves, sagriez šķēlēs, pārkaisi garšvielas, ierīvē ar ķiploku un apcep karstā eļļā, kamēr gatava.
Vāri paipalu olas 3 minūtes verdošā ūdenī, tad padzesē un nomizo.
Uz šķīvja kārto rīsus, pupiņas, saplucinātu vistu, sasmalcinātu marinētu papriku, uz pusēm pārgrieztas paipalu olas, pārkaisi ar apgrauzdētām mandeļu skaidiņām, kādu ķirštomātiņu un zaļumiem.
Atsevišķā trauciņā pasniedz sinepju-medus mērci.

Saistītās receptes

Šašlika pasta

25min • Viegli

Kraukšķīgās olas

45min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.