Kārtainā jūras velšu torte

  • Gatavošana 3h
  • Vidēji grūti
Kārtainā jūras velšu torte
Normunds Baranovskis

Sastāvdaļas

Pamatne

  • Kārtainā sviesta mīkla Selection by Rimi
     400 g

Krēms

  • Filadelfijas siers
     300 g
  • Auksti kūpināts lasis
     100 g
  • Biezs jogurts bez garšas
     3 ēdamk.
  • Citrona miza un sula
     0.5 gab.
  • Pētersīļi (sakapāti)
     1 ēdamk.

Virspuses krēms

  • Filadelfijas siers
     100 g
  • Citrona sula
      pēc garšas
  • Jogurts
     2 ēdamk.

Dekors

  • Vārītas garneles
     100 g
  • Laša ikri
     60 g
  • Zaļumi
      pēc izvēles

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Kārtainā jūras velšu torte

Atdzesē.
Izliec mīklas plāksnes uz divām pannām uz cepamajiem papīriem un liec cepties 18 – 20 minūtes.
Atdzesē.
Sajauc krēmsieru ar sakapātu kūpināto lasi, pētersīļiem, citrona mizu un sulu.
Iecilā jogurtu, tik daudz, lai masa vēl būtu bieza.
Smērē starp kārtām un liec sasūkties uz vismaz 2 stundām ledusskapī.
Pagatavo otru krēmu un apsmērē tortes virspusi.
Dekorē ar garnelēm, ikriem un zaļumiem.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Suši

50min • Vidēji grūti

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.