Kimči

  • Gatavošana 72h
  • Viegli
Kimči
Edgars Sanders

Sastāvdaļas

  • Ķīnas kāposts
     1.5 kg
  • Sāls
     75 g
  • Rīsu milti
     1 ēdamk.
  • Ūdens
     250 g
  • Cukurs
     1 ēdamk.
  • Čili pārslas
     0.5 ēdamk.
  • Paprikas pulveris
     1 ēdamk.
  • Ķiploks
     6 daiva (-s)
  • Ingvers
      3 cm
  • Sīpols
     0.5 gab.
  • Bumbiers vai ābols
     0.5 gab.
  • Burkāns
     1 gab.
  • Daikons
     0.5 gab.
  • Loki
     1 bunte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ķīnas kāpostu sagriez gareniski 4 daļās un aiz katras lapas iesmērē sāli.
Atstāj uz 3 stundām, tad noskalo.
Ūdenī savāri rīsu miltus, cukuru, čili un paprikas pulveri, līdz masa sabiezē.
Ķiplokus, ingveru, sīpolu un bumbieri sablendē.
Burkānus un daikonu sarīvē stienīšos, lociņus sakapā.

Visas sastāvdaļas sajauc kopā un iesmērē aiz katras Ķīnas kāposta lapas.

Atstāj istabas temperatūrā 2–3 dienas.
Pēc tam uzglabā ledusskapī.

Saistītās receptes

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli

Zaļo zirnīšu krēms

30min • Vidēji grūti

Vegāniskā korma

2h • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.