Krēmīgie spageti ar ikriem

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Krēmīgie spageti ar ikriem
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Saldais krējums
     300 g
  • Timiāna lapiņas
     1 tējk.
  • Fenheļa sēklas (pēc izvēles)
     0.33 tējk.
  • Citrona miza
     1 gab.
  • Sviests (trīs gabaliņos)
     40 g
  • Rīvēts siers Grana Padano
     40 g
  • Makaroni Spaghetti
     240 g
  • Foreles vai laša ikri
     4 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Liec katlā vārīties spageti kā norādīts uz iepakojuma.

 

Paralēli citā katliņā lej saldo krējumu, liec smalki sarīvētu citrona mizu, timiāna lapiņas, fenheļa sēklas un karsē uz palielas liesmas, līdz sāk vārīties.

Nogriez vidēju liesmu un pavāri, līdz krējuma daudzums samazinās par trešo daļu.

Noņem no uguns, ieliec gabaliņu sviesta un iemaisi ar rokas putojamo slotiņu, kamēr izkūst.

Tā pa vienam pievieno arī pārējos sviesta gabaliņus.

Beigās iemaisi sieru, visu laiku maisot, līdz tas izkūst.

Pagaršo, vai pietiek sāls un pipari.

 

Nokās pastu, atstājot kādus 100 ml šķidruma.

Liec pastu atpakaļ katlā uz mazas liesmas, pievieno mērci un iemaisi. 

Ja mērces pietiek, viss kārtībā; ja šķiet, ka gribētos vairāk, pielej nedaudz atlikušā ūdens un pavāri, līdz tas vāroties sabiezē un skaisti apņem pastu. 

Liec šķīvjos, virsū liec ikrus un pasniedz uzreiz.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli

Biešu pasta

10min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti

Šašlika pasta

25min • Viegli

Spagetti ar boloņas mērci

30min • Vidēji grūti

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).