Kukurūzas bulgura salāti

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Kukurūzas bulgura salāti
Edgars Sanders

Sastāvdaļas

  • Kukurūzas bulgurs ICA bez lipekļa
     300 g
  • Saulē kaltēti tomāti eļļā
     50 g
  • Mazie kaperi
     2 ēdamk.
  • Saulespuķu sēklas
     1 sauja (-s)
  • Ķirbju sēklas
     1 sauja (-s)
  • Pakčoi salāti
     1 bunte (-s)
  • Kajēnas piparu pulveris
     1.5 tējk.
  • Citrona sula
     1 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Kukurūzas bulgura salāti

Uzvāri pērļu bulguru, līdz tas mīksts, nokās un noskalo zem auksta tekoša ūdens.
Uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem.
Liec saulespuķu un ķirbju sēklas cepties 6–7 minūtes, līdz tās apgrauzdējušās brūnas.
Atstāj, lai atdziest.
Saulē kaltētos tomātus sagriez mazākos gabalos (saglabā eļļu, tā būs vajadzīga).
Kaperus smalki sakapā, salātus sagriez mazākos gabalos.
Visas sastāvdaļas liec bļodā un kārtīgi samaisi.
Pievieno nedaudz eļļas no saulē kaltēto tomātu burciņas.
Pievieno sāli, piparus un citrona sulu pēc garšas.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli

Kimči

72h • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).