Liellopa sautējums ar ķirbi un lēcām

  • Gatavošana 3h 20min
  • Vidēji grūti
Liellopa sautējums ar ķirbi un lēcām
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Vīnogu kauliņu eļļa
     20 ml
  • Liellopa šķiņķis
     600 g
  • Brūnās lēcas
     100 g
  • Tomātu pasta
     3 ēdamk.
  • Ķirbis Muskata
     1 gab.
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Rozmarīns
      2 zariņi
  • Timiāns
      5 zariņi
  • Ūdens
     400 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. 

Čuguna katlā sakarsē eļļu un apcep no visām pusēm liellopu (sagrieztu palielos gabalos), lai tie ir zeltaini. 

Ja tev ir mazāks katls, cep vairākos piegājienos. 

Izņem visus gabalus no katla. 

 

Katlā liec lēcas un tomātu pastu un samaisi. 

Pievieno ķirbi (ar visu mizu, sagrieztu palielos gabalos), ķiplokus (daivas iztīrītas, gabalos), garšaugus, gaļu, sāli un piparus. 

Pielej ūdeni vai vīnu un uzliec vāku. 

Sautē 30 minūtes, tad samazini liesmu līdz 160 grādiem un sautē vēl 2,5 stundas. 

Ik pa laikam pārbaudi, vai pietiek šķidruma. 

Līdzīgas receptes

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Šašlika pasta

25min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).