Madeleines cepumi ar krēmu

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Sviests (istabas temperatūras)
     100 g
  • Cukurs
     100 g
  • Milti
     100 g
  • Ola
     1 gab.
  • Piens
     50 ml
  • Citrona miziņa
     1 gab.
  • Greipfrūta miziņa
     1 gabali
  • Laima miziņa
     1 gab.
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Krēmsiers
     200 g
  • Kondensētais piens
     2 ēdamk.
  • Pistāciju rieksti
     1 sauja (-s)
  • Sviests (pannas iesmērēšanai)
     50 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsildi krāsni līdz 180 grādiem.
Bļodā pievieno sviestu, cukuru un samaisi, pievieno olu, pienu, citrona, laima un greipfrūta miziņu, samaisi visu.
Konditorejas maisiņā klāj mīklu.
Iesmērē cepamformu ar sviestu.
Pildi cepamformu ar mīklu (vai pildi mazajās formiņās). Pasit pannu pret galdu, lai izsistu lieko gaisu.
Liec cepeškrāsnī uz 13-15 minūtēm, tad liec atdzesēties.
Samaisi krēmsieru ar vārītu kondensēto pienu un pildi konditorejas maisiņā.
Uzklāj krēmu uz cepumiem un pārber ar pistācijām.

Saistītās receptes

Karameļu flāns ar mandarīniem

50min • Vidēji grūti

Red velvet oreo cepumi

1h • Vidēji grūti

Citronu kūka

1h • Vidēji grūti

Piparkūku kārtainais deserts

40min • Vidēji grūti

Vistas cepetis ar sakņaugiem

2h • Vidēji grūti

Profiteroles

1h 15min • Vidēji grūti