Mango un kokospiena Panna Cotta

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Mango un kokospiena Panna Cotta
Normunds Baranovskis

Sastāvdaļas

Kokosriekstu krēms

  • Ūdens
     100 ml
  • Citronu sula
     40 ml
  • Iepakojums agara
     1 gab.
  • Kokosriekstu piens
     400 ml

Mango krēms

  • Cukurs
     100 g
  • Ūdens
     150 ml
  • Iepakojums agara
     1 gab.
  • Mango
     2 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Deserts ar vasaras garšu

Uzvāri ūdeni ar citronu sulu un pievieno agaru.

Vāri 1–2 minūtes, tad sajauc ar kokospienu un lej glāzēs.

Glāzi sagāz slīpi, uzliekot to uz citas glāzes. Krēms ar agaru sastings istabas temperatūrā, tas nav jāliek ledusskapī.

Kad kokosa masa sastingusi, gatavo mango krēmu. Uzvāri ūdeni ar agaru.

Nomizota un iztīrīta mango mīkstumu samal biezenī, pievieno agara ūdeni un samaisi. Lej trauciņos.

Saistītās receptes

Rabarberu plātsmaize

1h • Vidēji grūti

Zemeņu čia pudiņš

15min • Viegli

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli

Mencas kebaba iesmiņi

25min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.