Marcipāna batoniņš

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Marcipāna batoniņš
Liene Zemīte

Sastāvdaļas

  • Marcipāns ICA
     150 g
  • Pilngraudu auzu pārslas
     240 g
  • Medus
     40 g
  • Agaves sīrups
     40 g
  • Žāvēti ķirši
     100 g
  • Pistācijas
     100 g
  • Grauzdētas smalcinātas mandeles
     100 g
  • Brūnais cukurs
     100 g
  • Sviests
     180 g
  • Kanēlis
     2 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sviestu izkausē kopā ar cukuru, sīrupu un medu, lej pie auzu pārslām, apmaisi.
Pievieno marcipānu, ķiršus, riekstus un sajauc līdz viendabīgai masai.
Masu klāj ar cepamo papīru izklātā formā, izlīdzini, piepresē un cep iepriekš sakarsētā krāsnī 175 grādos aptuveni 25 minūtes.
Tad atdzesē un sagriez batoniņos.

Saistītās receptes

Lieldienu siera kūka

1h 15min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.