Marinēta brinza

  • Gatavošana 15min
  • Vidēji grūti
Marinēta brinza
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Olīveļļa Extra Virgin
     300 ml
  • Ķiploki
     2 gabali
  • Timiāns
      4 zariņi
  • Šķidrs medus
     40 g
  • Brinza
     400 g
  • Kalamata olīvas
     200 g
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katliņā liec eļļu, ķiploku (izspiesti caur ķiplokspiedi), timiāna lapiņas, medu, piparus, sāli (atceries, ka brinza ir sāļa!) un sasildi, lai ir maigi silts, kādi 40 grādi.

Noņem no uguns un atdzesē.
Burkā vai traukā liec sieru (gabalos sagrieztu), olīvas un uzlej eļļu.
Liec vēsumā, lai ievelkas 24 stundas, un pasniedz salātos, uz maizes vai tāpat.

Saistītās receptes

Paipalolas anšoviem

30min • Viegli

Sparģeļi un šprote

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.