Meloņu sorberts

  • Gatavošana 3h 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Kantalupe melone
     1 gab.
  • Cukurs
     200 g
  • Ūdens
     230 ml
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Piparmētras
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Meloņu sorberts

Katliņā ber cukuru un pārlej ar ūdeni.
Uz mazas uguns uzvāri un karsē, kamēr cukurs izkusis un izveidojies sīrups.
Atdzesē.
Meloni sagriez gabaliņos (vislabāk pirms tam gabaliņus sasaldē) un liec blenderī.
Pievieno atdzesētu cukura sīrupu un citrona sulu no viena citrona.
Visu blendē, līdz izveidojas viendabīga masa.
Liec ledusskapī uz vairākām stundām.
Pasniedz, dekorējot ar piparmētras lapiņām.

Līdzīgas receptes

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Burkānkūka

1h 30min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.