Miso buljona zupa

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Miso buljona zupa
Normunds Baranovskis

Sastāvdaļas

  • Miso pasta
     1 ēdamk.
  • Ūdens
     500 ml
  • Garneles
      10 gab.
  • Olu nūdeles
     70 g
  • Mīksti vārīta ola
     1 gab.
  • Smalki sagriezti sīpolloki
     1 sauja (-s)
  • Nori čipsi
      6 gab.
  • Grauzdētas sezama sēklas
     1 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vārošā ūdenī izšķīdini miso pastu.
Pievieno nūdeles, vāri tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma.
Pēdējās zupā liec garneles, tikai tik ilgi, lai tās sasilst, – dažas sekundes.
Pasniedzot pievieno pusi olas, sīpollokus, nori čipsus un sezamu.

Saistītās receptes

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti

Baklažānu un tomātu sacepums

55min • Vidēji grūti

Pica Capriciosa

15min • Viegli