Musli ar mandelēm un karamelizētiem āboliem

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Musli ar mandelēm un karamelizētiem āboliem
Olga Ļubina

Sastāvdaļas

  • Auzu pārslas
     100 g
  • Griķu pārslas
     50 g
  • Mandeļu skaidiņas
     50 g
  • Kļavu sīrups
     1 ēdamk.
  • Āboli
     150 g
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Jogurts
     4 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sakarsētā pannā apgrauzdē auzu pārslas un mandeļu skaidiņas. Kad tās kļūst zeltaini brūnas, pievieno griķu pārslas un vēl nedaudz apgrauzdē, tad visu atdzesē.
Nomazgā un nomizo ābolus, sagriez daiviņās.
Uzkarsē pannu un liec ābolu daiviņas cepties, pievienojot nedaudz ūdens.

Kad āboli kļūst dzidri, pievieno kļavu sīrupu un kanēli, lai karamelizējas.

Karamelizētos ābolus atdzesē un pasniedz ar musli un jogurtu.

Līdzīgas receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Olas un siera kultenis

10min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).