Njoki (gnocchi) ar puravu-diļļu mērci

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Njoki (gnocchi) ar puravu-diļļu mērci
Edgars Sanders

Sastāvdaļas

  • Kartupeļu njoki Rimi
     500 g
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploki
     3 daiva (-s)
  • Puravi
     1 gab.
  • Sojas kulinārijas krēms Alpro
     500 ml
  • Citrons
     0.5 gab.
  • Svaigas dilles
     1 bunte (-s)
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sīpolu un puravu sagriez smalkākos gabalos, ķiploku daiviņas sarīvē uz smalkās rīves.
Pannā uzkarsē nedaudz eļļas un liec sautēties sīpolus 2–3 minūtes, līdz tie mīksti.
Pievieno puravus, ķiplokus un sautē vēl 2 minūtes.
Pievieno sojas krēmu, citrona sulu un sakapātas dilles.
Vāri mērci uz lēnas uguns 4–5 minūtes, līdz tā nedaudz sabiezē.
Pievieno sāli pēc garšas.
Tikmēr uzvāri njoki, kā norādīts uz iepakojuma, un pasniedz ar mērci.

Saistītās receptes

Kārtainā jūras velšu torte

3h • Vidēji grūti

Parmezāna kartupeļi

30min • Viegli

Picas astoņkāji

40min • Viegli