Njoki (gnocchi) ar puravu-diļļu mērci

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Njoki (gnocchi) ar puravu-diļļu mērci
Edgars Sanders

Sastāvdaļas

  • Kartupeļu njoki Rimi
     500 g
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploki
     3 daiva (-s)
  • Puravi
     1 gab.
  • Sojas kulinārijas krēms Alpro
     500 ml
  • Citrons
     0.5 gab.
  • Svaigas dilles
     1 bunte (-s)
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Njoki (gnocchi) ar puravu-diļļu mērci

Sīpolu un puravu sagriez smalkākos gabalos, ķiploku daiviņas sarīvē uz smalkās rīves.
Pannā uzkarsē nedaudz eļļas un liec sautēties sīpolus 2–3 minūtes, līdz tie mīksti.
Pievieno puravus, ķiplokus un sautē vēl 2 minūtes.
Pievieno sojas krēmu, citrona sulu un sakapātas dilles.
Vāri mērci uz lēnas uguns 4–5 minūtes, līdz tā nedaudz sabiezē.
Pievieno sāli pēc garšas.
Tikmēr uzvāri njoki, kā norādīts uz iepakojuma, un pasniedz ar mērci.

Līdzīgas receptes

Biešu pasta

10min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.