Paipalolas anšoviem

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Paipalolas anšoviem
Mārtiņš Sirmais

Sastāvdaļas

  • Paipalu olas
     10 gab.
  • Sālītas anšovu filejas
      5 gab.
  • Majonēze
     50 g
  • Trifeļu eļļa
     10 ml
  • Dilles
      1 kāts

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Verdošā ūdenī 2.2 minūtes vāri paipalolas no sākuma tās maisot.
Nokās un atdzesē ledus ūdenī 10 minūtes.
Lobi un nogriez olai augšdaļu 5mm.
Anšovus nosusini un sagriez plānās strēmelēs.
Gatavo pats majonēzi vai pērc jau gatavu un samaisi ar trifeļu eļļu.
Olas augšdaļu noklāj ar trifeļu majonēzi.
Sarullē anšova filejas, klāj tās uz majonēzes, pa virsu uzklājot majonēzi.
Uzliec mazu dilles lapu un pasniedz.

Saistītās receptes

Sparģeļi un šprote

30min • Viegli

Marinēta brinza

15min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.