Parmezāna kartupeļi

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Parmezāna kartupeļi
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
     900 g
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Olīveļļa Extra Virgin
     40 ml
  • Rozmarīns (smalki sakapāts)
     2 tējk.
  • Parmezāns (smalki sarīvēts)
     60 g
  • Svaigi malti melnie piapri
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Parmezāna kartupeļi

Katlā liec kartupeļus, pārlej ūdeni, pieliec sāli un vāri, kamēr tie mīksti.
Nokās un ļauj nedaudz padzist.
Pannā sakarsē eļļu.
Saplacini kartupeļus, uzspiežot ar naža plakano daļu, un liec pannā.
Uzber pusi rozmarīna un cep zeltainus.
Pagriez otrādi un atkal apcep, līdz zeltaini.
Uzber pusi siera un ļauj izkust.
Liec traukā, uzber pārējo sieru, rozmarīnu un piparus un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Kartupeļu un siera sacepums

1h 30min • Vidēji grūti

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).