Pasta ar pastinaka un kurkumas mērci
-
Gatavošana 35min
-
Vidēji grūti

Sastāvdaļas
Mērce
-
Pastinaka sakne1 gabali
-
Ķiploks1 daiva (-s)
-
Burkāns1 gab.
-
Topinambūra sakne2 gabali
-
Citrona sula1 tējk.
-
Baltvīns50 ml
-
Olīveļļa30 ml
-
Rīvēta ingvera sakne0.5 tējk.
-
Rīvēta kurkumas sakne0.5 tējk.
-
Koncentrēts buljons pēc izvēles (dārzeņu vai gaļas)400 ml
Pasniegšanai
-
Pasta Tagliatelle400 g
-
Sakapāti pētersīļi1 bunte (-s)
-
Rīvēts parmezāna tipa siers40 g
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.