Pildītās Lieldienu olas

  • Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • cieti vārītas olas
     8 gabali
  • majonēze
     4 ēdamk.
  • mikrozaļumi
     30 g
  • lasis, garneles, zilais siers, ikri - pildījumam pēc izvēles
     60 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vienkārša un ātri pagatavojama uzkoda Lieldienu svētku galdam.

Pārgriež novārītas olas uz pusēm

Izņem dzeltenumus un tos sablendē vai sastampā ar majonēzi

Dzeltenumu masu pilda atpakaļ olu baltumos un pievieno iecienītākās garšas - lasi, avokado, garneles, zilo sieru utt.

Dekorē ar zaļumiem

Līdzīgas receptes

Lieldienu pikantā uzkoda

2h • Vidēji grūti