Pildīts kāposts

  • Gatavošana 2h
  • Vidēji grūti
Pildīts kāposts
Normunds Baranovskis

Sastāvdaļas

Kāposts

  • Vidēja lieluma kāposts
     1 gab.

Pildījums

  • Maltā gaļa
     300 g
  • Skābais krējums
     150 g
  • Ķimenes
     1 tējk.
  • Kūpinātas paprikas pulveris
     1 ēdamk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Sojas mērce
     1 ēdamk.

Apsmērēšanai

  • Sviests
     2 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kāpostam izgriez kacenu un nedaudz paplašini iedobi pildījumam.
Liec traukā ar vāku un pievieno 2 glāzes ūdens.
Cep cepeškrāsnī 170 grādos 40 minūtes.
Samaisi gaļas pildījumu un liec kāpostā.
Uzliec vāku un cep vēl 40 minūtes.
Noņem vāku, apsmērē kāpostu ar sviestu un cep vēl, līdz tas kļūst zeltaini brūns, – 20 minūtes 180 grādos.

Saistītās receptes

Kartupeļu tornado

15min • Vidēji grūti

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti

Kartupeļu sacepums

1h 30min • Viegli