Pilngraudu pasta ar sēnēm, cukīni un rikotu

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Pilngraudu pasta ar sēnēm, cukīni un rikotu
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu makaroni
     240 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     30 ml
  • Šampinjoni
     200 g
  • Cukīni
     250 g
  • Siers Ricotta
     250 g
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Timiāns
      pēc garšas
  • Rozmarīns
      pēc garšas
  • Pētersīlis
      pēc garšas
  • Siers Grana Padano
     30 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Katliņā verdošā sālsūdenī liec vārīties pastu. 

 

Tikmēr pannā sakarsē eļļu, liec tajā sēnes (sagrieztas uz pusēm) un apcep uz lielas liesmas 5 minūtes.

Tad pievieno cukīni (nelielos kubiņos), garšaugus, ķiploku (izspiestu caur ķiplokspiedi) un pacep uz vidējas liesmas vēl 5 minūtes.

Beigās pievieno rikotu un kausiņu ūdens, kurā vārās pasta.

Samaisi un uz lielas liesmas pavāri.

Visbeidzot pievieno sāli un piparus. 

 

Nokās pastu, pievieno pannā sagatavotajai mērcei, pavāri 1 minūti un pasniedz, uzberot smalki sarīvētu sieru. 

Līdzīgas receptes

Biešu pasta

10min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti

Šašlika pasta

25min • Viegli

Spagetti ar boloņas mērci

30min • Vidēji grūti

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).