Polenta ar turku zirņiem un mocarellu

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Polenta ar turku zirņiem un mocarellu
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Polenta
     80 g
  • Ūdens
     500 ml
  • Cietais siers rīvēts
     10 g

Mērce

  • Olīveļļa Extra Virgin
     20 ml
  • Seleriju kāti
      2 gab.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Timiāna lapiņas
     1 tējk.
  • Garšvielas
      pēc garšas
  • Tomātu pasta
     2 ēdamk.
  • Tomātu mērce
     480 g
  • Turku zirņi I Love Eco
     480 g

Pasniegšana

  • Siers Mozzarella
     1 gab.
  • Dīgsti vai rukola
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Pannā sakarsē eļļu, nogriez mazu liesmu, pievieno seleriju (smalki sakapātu), ķiplokus (smalki sakapātus), timiānu, garšvielas un sāli.

Sautē 15 minūtes.

Tad pievieno tomātu pastu un pacep 2 minūtes.

Pievieno tomātu mērci, nokāstus zirņus un sautē 20 minūtes, kamēr sabiezē. 

 

Katlā vārošā ūdenī maisot ber polentu un maisot vāri 5 minūtes.

Iemaisi smalki sarīvētu cietu sieru un sāli. 

 

Liec uz katra šķīvja polentu, virsū nedaudz mērces (puse mērces paliek vakaram), 1/4 siera un rukolas lapiņas.

Līdzīgas receptes

Biešu pasta

10min • Viegli

Kāpostgalvas tītenis

30min • Viegli

Tunča kotletes

30min • Viegli

Pica Capriciosa

15min • Viegli

Lingvini ar krēmīgām mīdijām

20min • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).