Rozmarīna un bazilika mērce

  • Gatavošana 1h 15min
  • Vidēji grūti
Rozmarīna un bazilika mērce
Signe Meirāne

Sastāvdaļas

  • Rozmarīns
     1 Tējkarotes
  • Olīveļļa Extra Virgin
     100 ml
  • Ķiploki
     4 daiva (-s)
  • Baziliks
     4 Ēdamkarote
  • Graudu sinepes
     0.5 Tējkarotes
  • Medus
     1 Tējkarotes
  • Citrona sula
     1 Ēdamkarote
  • Jūras sals
      pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā lej eļļu, pievieno smalki sakapātu rozmarīnu un sautē uz mazas liesmas 15 minūtes, lai eļļa savelkas ar garšaugu garšu.
Atdzesē.
Ķiploku izspied caur ķiplokspiedi, smalki sakapā baziliku.
Pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisi un atstāj un stundu, lai ievelkas.
Pasniedz.

Saistītās receptes

Sēņu-siera kesadilja

15min • Viegli

Banānu rolli

15min • Viegli

Timiāna un citronu mērce

1h 15min • Vidēji grūti